Cat de mult contează lanseta în spinningul la somn?

naluca cu care se prinde somnRecunosc ca sunt la a III-a încercare in redactarea acestui articol și voi încerca sa fiu scurt……pe cât posibil!

„O lanseta buna pentru spinningul la somn este acea lanseta care te ajuta sa provoci un atac din partea somnului!”

Ei bine povestea asta se întâmpla în anul 2014 când pescuiam ca de obicei cu Laurențiu și alături de noi pescuiau încă o echipa de 2 prieteni stand de obicei cu bărcile legate una de alta și pescuind umăr la umăr. In decurs de 2 săptămâni am avut cea mai buna perioada de pescuit la somn având eu și Laurențiu prinși câte 4-5 somni peste 2 m fiecare, toți somnii fiind peste 2 m dar nu mai mari de 2.36 m. In tot acest timp prietenii noștri, pescuind cu aceleași năluci nu au avut niciunul nici măcar un atac maxima zilei la un moment dat fiind: „Bai! Voi aveți bombonele cu căcat în barca?”
Am încercat sa le explicam ca diferența nu este făcută de noi, ca nu facem nicio magie secreta ci diferența o face lanseta asa ca unul din ei decide sa-și ia o lanseta dedicata spinningului la somn și a II-a zi, dupa ce a primit-o reușește sa prindă primul somn: un frumos exemplar de 2,22 m. Un peste de vis pentru orice pescar, indiferent unde pescuiește: Dunăre, Po, Ebro sau orice alt râu mare pe care se găsește somnul specific apelor noastre!

bannar pescar de somnSi atunci ca și acum pescuiam cu o lanseta de la UniCat, echipament care și atunci ca și acum ma ajuta sa obțin atacuri din partea somnilor chiar și în condiții extreme!

Unicat Vencata Spin este o lanseta ce ajuta deopotriva pescarii experimentați și corectează greșelile pescarilor mai mult sau mai putin începători și o recomand cu căldură pentru ca este cu adevarat o lanseta de spinning la somn!

Înainte de a considera acest articol o reclama, considerați acest articol o sursa de informare pentru ca înainte de toate eu sunt un pescar de somn! Mai sunt pe piața câteva lansete potrivite pentru spinning la somn dar nu multe și asta va pot spune pentru ca mi-au trecut multe lansete prin mana(aproape toate) dar niciodată nu am plecat fără o lanseta UniCat la mine!

Povestea de mai sus este 100% reala!

https://www.realfishing.ro/p/unicat-dream-fish-ii/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

RealFishing.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.