Despre noi si magazinul nostru de pescuit

 Iubesc pescuitul

Despre noi si magazinul nostru de pescuit.

Iubesc pescuitul! Pur si simplu iubesc pescuitul. Fac parte din acea generatie cu cheia de gat. Crescuti in fata blocului si la bunici in vacanta unde am avut norocul sa hoinaresc. Am descoprit niste canale de irigatii ramase in urma secarii unei balti. Acolo am inceput sa pescuiesc in momentul in care tataia mi-a dat voie sa plec singur de acasa, adica pe la 5 ani. Pescuiam cu undite facute din stuf, pluta din penele gastelor din curte, rime din groapa de gunoi. Carligele mi le dadea nenea Radu in fiecare weekend cand venea la tara.

Acolo m-am indragostit de pescuit

Acolo m-am indragostit de pescuit, de mirosul baltii (parca putin a namol, parca putin a menta salbatica dar si a un million de flori cu care ai putea sa umpli un manual de botanica)  Stii tu, acel miros pe care il simti in timp ce te apropii de apa printr-o ceata groasa fara sa vezi nimic dar cumva sa stii exact cati pasi mai ai de facut pana te intalnesti cu apa.  In timp a devenit un mod de viata. Acum cativa ani l-am cunoscut pe Laurentiu care m-a invatat sa pescuiesc la spinning si in special pescuitul somnului la spinning.  Acest moment practic a fost un moment de cotitura in viata mea pentru ca pescuitul este mai mult decat o pasiune fiind un mod de viata.

Am deschis magazinul de pescuit

Am deschis! Avand in vedere cele de mai sus, deschiderea acestui magazin a venit intr-un mod natural completandu-mi pasiunea.  Dorinta de a oferi pescarilor o selectie completa de articole de pescuit la somn, un loc in care pescarii de somn sa se simta bine. Acestia sa revina cu placere stiind ca aici vor gasi intotdeauna doar produse de calitate. De aici isi vor putea completa trusa cu toata gama de produse dedicate pescuitului somnului.

Deasemenea va stam la dispozitie pentru a lamuri impreuna orice dilema ati avea. Sau pentru a alege impreuna cea mai buna varianta care sa va aduca satisfactii.

Despre noi si magazinul nostru

 Ne adresam atat persoanelor fizice, adica pescarilor, cu care ne dorim o relatie deschisa si bazata pe incredere cat si magazinelor ce isi doresc sa aiba in stoc produsele comercializate de noi

Produse proprii

 Dupa atatea partide de pescuit am ajuns la concluzia ca anumite produse pot fi inbunatatite sau  create de noi. In cadrul magazinului nostru veti gasi echipamentele produse de noi sau sub licenta noastra „PDS tackle”. Sunt produse axacte pe calitate si functionalitate care sunt produse cu mandrie in Romania si pe care, cu siguranta, le veti gasi interesante. Va vom anunta in curand despre ce surprize pregatim!