Termeni si conditii

Termeni și condiții și informații juridice

Prezentare generală:

Tel. +40 744 667 262

Magazinul www.realfishing.ro este administrat de S.C PDS CAT Solutions S.R.L., CUI: 37153453, Reg. Com. J17/307/2017, Banca Transilvania, Galati.

1. Generalități

(1) Acești Termeni și condiții (în continuare: “Termeni”) din

(denumită în continuare “vanzator”) ca contractor pentru toate comenzile din magazinul online de la https://www.realfishing.ro (în continuare: “Magazin online”). Clientul are posibilitatea de a vizualiza, tipări și stoca Termenii în contextul procesului de comandă într-o formă reproductibilă.

(2) Toate acordurile încheiate între vanzator și clienți în legătură cu o comandă sunt conținute în contractul de cumpărare convenit de comun acord, termenii și condițiile și confirmarea comenzii  de vanzator(a se vedea  3 alin. (2) din acești Termeni și condiții). Prin plasarea unei comenzi, clientul este de acord cu valabilitatea termenilor și condițiilor valabile la data comenzii. Orice termeni și condiții generale ale clientului care contravin acestor termeni și condiții nu fac parte din contract. Clientul este liber să imprime site-ul relevant în timpul procesului de comandă utilizând funcția de imprimare a browserului său. Clienții înregistrați care au un cont de utilizator pot, de asemenea, să vizualizeze, să modifice și să salveze informații personale, cum ar fi detalii de contact în contul lor de utilizator (“contul dvs.”), precum și să vizualizeze starea comenzilor.

(3) Limba contractului este romana

 2. Ofertă

(1) Gama de produse  https://www.realfishing.ro este destinată exclusiv persoanelor cu capacitate juridică nelimitată și persoanelor juridice. Persoanele care nu sunt sau pot lucra numai parțial sunt autorizate să utilizeze sortimentul de produse oferit numai cu cooperarea și consimțământul reprezentantului lor legal. O vânzare prin intermediul magazinului online de la https://www.realfishing.ro nu se face către revânzători comerciali; vanzatorul oferă un program separat de vânzări pentru acestea  .

(2) Ilustrațiile din magazinul online sunt doar pentru prezentarea produsului și nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic a vanzatorului; Modificările și erorile sunt rezervate în acest sens.

3. Incheierea contractului

(1) Procesul de comandă este inițiat de faptul că clientul plasează produsele prezentate în magazinul virtual în “coșul de cumpărături” virtual și apoi trece la “casa de marcat” virtuală. Făcând clic pe butonul “Cumpărați” în timpul procesului de comandare, clientul inițiază încheierea unei comenzi și oferă companiei vanzatorului o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic pentru a încheia un contract de cumpărare pentru produsele din coșul de cumpărături. Datele introduse pot fi modificate de către client în orice moment până la finalizarea procesului de comandă, utilizând funcțiile de control și corecție (butoane “Editare” și “Eliminare”) integrate în procesul de comandă.
(2) Primirea ordinelor clientului va fi confirmată imediat (în continuare: “confirmarea comenzii”). Confirmarea comenzii ca atare nu constituie o declarație de acceptare valabilă de către vanzator, ci doar informează clientul că ordinul a fost transmis în mod corespunzător către vanztor; O confirmare a comenzii poate fi totuși combinată cu o declarație de acceptare.
Prin finalizarea comenzii pe pagina magazinului online, clientul confirma ca a luat la cunostinta „Termeni și condiții” pe care si le asuma.

 4. Dreptul de retragere legal

(1) Există un drept legal de retragere extins, pe care vanzatorul îl învață în conformitate cu prevederile legale de mai jos. Acordarea unor drepturi în afara legii nu este legată de acest lucru. În special, dreptul statutar de revocare nu se aplică revanzatorilor comerciali.

Returnare

Aveți dreptul să vă retrageți din acest contract în termen de 14 zile fără a da motive. Perioada de anulare este de 14 de zile de la data la care dvs. sau o terță parte desemnată de dvs., care nu este transportatorul, a luat sau a deținut ultimele bunuri. Pentru a-ți exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați printr-o declarație clară (de exemplu o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail) cu privire la decizia de a vă retrage din acest contract. Puteți utiliza formularul de retragere a modelului atașat, care nu este necesar. Pentru a vă menține perioada de anulare, este suficient să trimiteți notificarea exercitării dreptului de retragere înainte de expirarea termenului de retragere.

Consecințele anulării

Prin retragerea din acest contract se intelege returnarea produselor cumparate, acestea trebuie sa fie in starea initiala de la cumparare, in ambalaj original si nedeteriorat. La sosirea produsului returnat la noi, vom verifica starea produsului cu starea initiala atunci cand a fost livrat. Daca produsul nu este deteriorat, zgariat sau de oricare alta natura clientul va primi suma de bani cu care a cumparat produsul, mai putin cheltuielile de transport care ii revin in totalitate.

Daca clientul doreste sa returneze produsul cumparat, isi va anunta intentia de returnare numai pe adresa noastra de e-mail pusa la dispozitie pe pagina cu date de contact.Noi vom anunta clientul cu adresa la care trebuie sa returneze produsul cumparat.

Sfârșitul politicii de anulare

Formularul de retragere model

(Dacă doriți să anulați contractul, vă rugăm să completați acest formular și să îl trimiteți înapoi.)

la:
tel: +40 744 667 262

E-mail:info@realfishing.ro

prin prezenta cu (e) I / Noi (*) se retrage din contractul meu / nostru (*) încheiat pentru achiziționarea de următoarele produse (*) / prestarea următoarelor servicii (*)
numiți (*) / primit la (*)
numele / consumator (e)
adresa / consumatorului (e)
semnătura / consumatorului (consumatorilor) ( numai dacă este notificat pe hârtie)
Data
(*) Se șterge corespunzător.

 5. prețurile mărfurilor, costurile de expediere și metodele de plată acceptate

(1) Toate prețurile includ TVA și plus orice costuri de transport și alte costuri suportate de metoda de plată aleasă. Pentru bunurile comandate prin magazinul online, se aplică prețurile din ziua comenzii. Prețurile sunt specificate în mod explicit în timpul procesului de comandă. De asemenea, clientul va fi informat cu privire la valoarea costurilor de expediere, precum și la costurile suportate în timpul procesului de comandă.
(2) Vanzatorul acceptă plata prin „Plata la destinatie”; Vanzatorul își rezervă dreptul de a modifica aceasta optiune oricand doreste.
(3)Plata valorii produsului se face la sosirea acestuia la adresa clientului care va primi coletul numai dupa ce achita contravaloarea acestuia conform recipisei inaintate de comisionarul de transport si livrare.

 

6. Reținerea dreptului

Bunurile comandate rămân proprietatea vanzatorului până la plata integrală.

7. Livrare

(1) Informațiile privind orele de livrare sunt estimate pentru timpul de livrare. Dacă articolul este expediat ca pachet, timpul de livrare este de 3-5 zile de la plată, cu excepția cazului în care se specifică altfel în magazinul online.
(2) Vanzatorul livrează mărfurile comandate, fie ele însele, fie sub contract, de la terți la adresa de livrare furnizată de client.
(3) Vanzatorul va notifica imediat clientului prin e-mail despre bunurile care nu sunt în stoc și întârzierile de livrare rezultate. În aceste cazuri, Vanzatorul  are dreptul să efectueze livrări parțiale, în măsura în care este rezonabil pentru client. Orice costuri suplimentare de expediere vor fi suportate de vanzator drepturile  clientului nu sunt afectate.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Costurile de livrare sunt specificate la finalizarea fiecarei comenzi si mai jos, exceptie facand localitatile aflate in afara ariei de acoperire a curierului, localitati pentru care se pot percepe costuri pe kilometrii exteriori (costuri suplimentare percepute de firma de curierat. Vezi AICIhttps://www.fancourier.ro/acoperire/).

Costurile de livrare:

  • 20 lei (include TVA) pentru localitatile aflate in aria de acoperire a curierului (exceptie fac localitatile in care curierul percepe taxe suplimentare);
  • Livrare Gratuita – nu se percep taxe de livrare pentru cumparaturi mai mari de 400 Lei.

8. Garanție, garanții și servicii pentru clienți

(1) Se aplică reglementările legale de garanție. În cazul în care mărfurile sunt defecte, clientul trebuie să aibă drepturile legale de garanție, în conformitate cu care este inițial limitat la dreptul la executarea ulterioară, sub care se poate alege între o remediere a defectiunilor sau inlocuire a produsului defect. Cu toate acestea, Vanzatorul poate refuza tipul de remediu ales dacă implică costuri disproporționate pentru acesta. Propune metoda de remediere a defectiunilor prin rambursarea produselor defecte spre a fi remediate, sau inlocuite in situatia in care acestea nu pot fi remediate.
(2) În cazul în care clientul sau o terță parte comandată de el a încercat să remedieze el însuși defectul, dar, prin urmare, îl mărește sau cauzează alte defecte, răspunderea pentru defecte este exclusă în acest sens.
(3) Orice garanții suplimentare acordate de vanzator nu afectează pretențiile legale de garanție ale clientului.
(4) Serviciul de asistență a vanzatorului poate fi contactat la următoarele date de contact:

Telefon: +40 744 667 262

E-Mail: info@realfishing.ro

9. Drepturile de autor și drepturile de proprietate industrială

(1) Conținutul site – ului de la: https://www.realfishing.ro, în special textele, grafica, fotografii, imagini, imagini în mișcare, înregistrări audio și software – ul (denumit în continuare „Conținut“), este (intelectual) proprietatea vanzatorului, licențiații sau furnizorii de conținut, dacă nu sunt drepturile de autor ale unor terțe părți. Reproducerile, adaptări, traduceri și alte metode de prelucrare a conținutului, inclusiv utilizarea de conținut, în special pe platforme , cum ar fi sub www.ebay.de nu sunt permise.
(2) Marcile inregistrate si denumirile comerciale sunt proprietatea intelectuala a proprietarilor respectivi.

10. răspundere

(1) Vanzatorul este răspunzător în conformitate cu prevederile legale, în măsura în care răspunderea nu este exclusă în conformitate cu următoarele prevederi.
(2) Vanzatorul exclude răspunderea pentru un prejudiciu neglijente, cu excepția cazului în păgubite care rezultă din pierderea vieții, corpului sau sănătății sau garantează creanțele în conformitate cu Legea privind răspunderea pentru produse. răspundere în continuare neatinsa pentru încălcarea îndatoririlor împlinirea care face executarea corespunzătoare a contractului și poate să se bazeze în mod regulat cu privire la respectarea cu care rămâne clientul.
(3) Prevederile prezentului  10 se aplică, de asemenea, încălcării obligațiilor impuse de agenții delegați ai vanzatoruli.

11. Confidențialitate

(1) Toate datele personale furnizate de client (de exemplu, nume, adresa, adresa de e-mail) vor fi colectate, procesate și stocate de către vanzator exclusiv în conformitate cu prevederile legislației romane privind protecția datelor.
(2) Vanzatorul utilizează datele comunicate de client pentru a îndeplini și procesa comanda. O transmitere a datelor clientului are loc către întreprinderea de expediere comandată cu livrarea, în măsura în care acest lucru este necesar pentru livrarea bunurilor. Vanzatorul poate transmite datele de plată ale clientului băncii casei sau furnizorului de servicii de plată al vanzatorului, dacă este necesar, pentru procesarea plăților. Odată cu procesarea completă a contractului și plata integrală a prețului de achiziție, datele clientului vor fi blocate pentru utilizare ulterioară și vor fi șterse complet după expirarea cerințelor fiscale și de păstrare comercială.
(3) Vanzatorul oferă informații suplimentare despre confidențialitate la https://www.realfishing.ro

12. Dispoziții finale

(1) Se aplică legislația romana care exclude legea ONU privind vânzările. În cazul în care clientul este un consumator care locuiește în Uniunea Europeană, legislația țării în care își are reședința poate fi, de asemenea, aplicabilă dacă se aplică dispozițiile obligatorii de protecție a consumatorului.
(2) În cazul în care orice prevedere a acestor termeni și condiții va deveni sau va deveni invalidă, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi