Spinning la somn – ape rele, dezastru ecologic sau oportunitati!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]In urma cu putin timp in zona Galatiului a fost un mic dezastru. Siretul a venit in urma ploilor extrem de unflat luand cu el pontonul de andocare a barcilor de agrement facand praf o parte din ele. Dunarea a fost tulburata si din punct de vedere a pescuitului totul parea pierdut! Muti pescari nu indrazneau macar sa iasa pe apa cu barcile si totusi…….

Totusi un fenomen aparent fara iesire pentru pescari s-a transformat intr-o mare oportunitate. Siretul venind vijelios, plin de mal si copaci a zapacit toti pestii pasnici pe care i-a luat pe sus si i-a aruncat in Dunare asa ca toti somnii s-au comasat la marginea anaforului dintre Dunare si Siret asteptand cu gurile cascate masa gratuita servita fara sa depuna prea mare efort.

Acest fenomen a fost intuit de Larry care avand si timp a profitat de aceasta oportunitate prezentand nalucile la marginea acestor anafoare avand capturi ce par incredibile! Inca odata Larry ne dovedeste ca se poate p si inca odata ne dovedeste ca este un pescar exceptional!

Oare in zona voastra se intampla astfel de fenomene care aparent sunt un dezastru dar sunt oportunitati ratate?

Felicitari Laurentiu si multumim pentru o noua lectie valoroasa de pescuit!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1534072959138-90a69300-bb42-8″ include=”3290,3289,3288,3287,3286,3285″][/vc_column][/vc_row]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

RealFishing.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.