Spinning la Dunare, 9-11 Martie 2018 – capturi si povesti superbe

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Inca odată s-a dovedit ca cei care spera, ies la pescuit și muncesc sunt răsplătiți de Dunăre cu capturi superbe!!!
Mai mult de atât, sunt povesti și capturi de pe Dunărea noastră draga, trăite de noi și prietenii noștri pentru ca înainte de toate și noi suntem pescari de somn!

Povestea noastră se petrece pe durata întregului weekend, chiar de vineri după amiaza, când am ieșit sa testez barca care ajunsese pe apa cu macaraua asta după ce făcusem reparații la motor și nu știam dacă totul funcționează corect, și mai ales ca îmi era teribil de dor sa plutesc!

Dupa o plimbare cu barca ma întâlnesc cu una din cele mai bune echipe de spinningari din Galați și anume frații Mihai și Ciprian Cadinoiu cărora ma alătur în căutarea somnului cu cicade.  Mihai și Ciprian sunt pescari vechi și pasionați cu care de-a lungul timpului am pescuit de multe ori umăr la umăr și de fiecare data este o încântare sa-i privești pentru ca ei chiar știu ce fac, ba chiar am avut de învățat privindu-i cum au capturi în timp ce încercam sa le imit mișcările. Mihai în mod special are câteva capturi ce ar face invidios orice pescar „de firma” pentru ca un pescar de top este si el cu siguranță și el având multe capturi de invidiat: somni cu greutăți de 3 cifre și șalăi de 2 cifre!
Deschiderea o face Ciprian cu un somotel aproape de 1 m intrat pe o guma alb cu rosu după care urmează sesiunea foto regulamentara și felicitările sincere pentru ca chiar sunt meritate. Pescuim în continuare și aproape pe întuneric intra pe o cicada de la PowerLine și un superb șalău de 85 cm, de data asta lui Mihai, care încă odată ne demonstrează ca șalăii mari și foarte mari au o mare atracție către el………sau poate doar ca doar tehnica lui este mai buna !

Tot respectul pentru ei și le uram în continuare fire întinse!

Sâmbăta dimineața, pentru ca planurile s-au schimbat l-am invitat pe Vali la o partida de pescuit pentru ca el tocmai achiziționase o lanseta Vencata Spin și voia sa o testeze asa ca Sâmbăta dimineața suntem în barca și începem munca iar undeva pe la prânz vali reușește sa aibă și prima captura: un somotel de vreo 1.2 m cu care face inaugurarea lansetei! Pana după amiaza nu se mai întâmpla nimic notabil!

Duminica Vali iese iar pe apa unde ma întâlnesc și eu cu el pe apa pentru vreo 2 ore ca doar atât am putut pescui și cu încă un echipaj: Laurențiu care pescuiește în barca cu un alt prieten: Ion
Pe la 10 eu ma retrag și nu ajung cu barca la mal și ma anunța ca Vali a mai prins un somn de 1.87 m pe care l-a pus în barca în mai putin de 10 minute și își trece in palmares un peste superb și o ținta de doborât.

Pana seara și Laurențiu reușește sa prindă un somn de 1.85 cm pescuind tot cu o lanseta de la UniCat. Pana seara si Ion reușește sa puncteze un un somn de pana 1m asa ca băieții au parte de o zi fabuloasa!

Luni, Laurentiu iese din nou și reușește de data asta sa facă poze la un superb somn de 2.27 m ce îl estimez sa fi avut peste 80 kg fiind un exemplar destul de solid!

Toti somnii din weekendul acesta au fost prinși cu echipamente UniCat de la www.pescardesomn.ro și încă odată se dovedește ca lansetele UniCat sunt ceea ce trebuie atunci când vorbim de pescuitul somnului!

Le uram băieților fire întinse în continuare și sa își doboare recordurile cât mai curând!

Daca vreți sa fiți la curent cu aventurile noastre, nu uitați sa va abonați la postările noastre! O puteți face în subsolul paginii![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1521072126349-2b210cc2-2ddf-6″ include=”1979,1978,1977,1976,1975,1974,1973,1972,1971,1970,1969,1968,1967,1966,1965″][/vc_column][/vc_row]

2 thoughts on “Spinning la Dunare, 9-11 Martie 2018 – capturi si povesti superbe

    • cristian.bors spune:

      Asa este! Va multumesc pentru conversatia placuta si bineinteles pentru cumparaturile facute!
      In masura in care va putem ajuta cu ceva nu ezitati sa ne scrieti sau sa ne contactati telefonic si bineinteles ca abia asteptam sa vedem cateva fotografii cu echipamentele luate de la noi.Deasemenea sper sa avem tim sa ne vedem pe apa in masura in care timpul va permite! Este o placere si o onoare sa va avem alaturi de noi si aici in mediul online! Cu drag, echipa magazinului pescar de somn.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

RealFishing.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.